Abneu en de camper

Abneu en de camper!? Bent u een reislustige CPAP gebruiker? Bekijk dan onze reis CPAP apparatuur tip!  Ideaal voor een ontspannen verblijf op de camping of in een hotel. Want tja als je gewoon stroom op de camping hebt of bij je standplaats dan is er geen probleem, maar wat doe je als er geen stroom is? Ofwel heeft u geen netstroom in de buurt op de locatie waar u wilt overnachten? Dan komt een CPAP batterij goed van pas, bijvoorbeeld de Pilot-24 Lite of Pilot-12 Lite van Medistrom.

 

CPAP is een afkorting van Continuous Positive Airway Pressure. CPAP apparaten worden in principe op een vaste (therapie)druk ingesteld. In de volksmond Abneu-apparaat genoemd.

 

Wat heb ik gebruikt in mijn camper:

  • Abneu apparaat wat je van thuis meeneemt
  • Zonnepanelen op de camper, welke overdag, na een nacht waarin je gebruik maakt van je accupack - batterij deze accu weer op te laden zodat je hem de komende nacht weer kan gebruiken.
  • Oplader welke op 12 volt of 24 volt werkt ( goed op letten voordat je deze aanschaft)
  • Accupack

 

De vier soorten apparaten voor obstructief slaapapneu

Eén luchtdruk

Een CPAP-apparaat is een apparaat met vaste luchtdruk. Het levert een constante luchtstroom met de druk die is voorgeschreven door uw zorgverlener.

AirSense 11 >
AirSense 10 Elite >

 
Automatisch aanpassende druk

Een APAP-apparaat is een apparaat dat de druk automatisch aanpast. Het past de luchtstroom die het levert aan tijdens de nacht.

AirSense 11 >
AirSense 10 AutoSet >
AirSense 10 AutoSet for Her >

 
Twee luchtdrukniveaus

Een Bilevel-apparaat heeft twee drukniveaus: een hogere druk voor als u inademt en een lagere druk voor als u uitademt. Het is ontworpen om het ademhalingscomfort te verbeteren van mensen die moeite hebben te wennen aan de luchtdruk.

AirCurve 10 VAuto >

 
Reisvriendelijk

Draagbare CPAP-apparaten bieden veel van dezelfde voordelen als een traditioneel apparaat maar zijn een stuk handiger omdat ze veel kleiner zijn. ResMed’s AirMini is het kleinste CPAP-apparaat ter wereld*, weegt maar 300 g en past in de palm van uw hand.

AirMini draagbaar CPAP-apparaat>

 

Om het u makkelijk te maken hier wat aanbieders van de accu batterij, vergelijk want het scheelt echt vaak veel in prijs. Klik maar op de naam.

Medistrom

Amazon.nl