Bio Toilet Tablet

BIO TOILET TABLET
Het Bio Toilet Tablet is een milieuvriendelijk afbreekmiddel voor gebruik in het mobiele toilet van caravan en camper. Gemakkelijk in gebruik omdat het een droge variant betreft en daarbij los verpakt is voor het eenvoudig doseren.
Minder gewicht, vaste dosering en toch krachtig in gebruik. Het breekt fecaliën en papier goed af, maakt het volledig vloeibaar en voorkomt nare geurtjes.
Bio Toilet Tablet is op basis van bacteriën en daardoor 100% biologisch afbreekbaar.
Werkzame tijd: indien er alleen urine en papier in de tank zit: 5 dagen.
Wanneer er ook ontlasting bij komt: 3 dagen.
Met name goed voor de Septic-put en ecologische systemen zoals vijver filters die afvalwater zuiveren.
Lees vóór gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing en volg deze strikt op.

1 pot van 20 tabletten staat gelijk aan 2 x 1.5 liter blauwe of groene vloeistof


Tips & Trucs

Er zijn gebruikers die de afvaltank slechts halfvol al legen, in dit geval is het mogelijk om het tablet in twee te delen en slechts een half tablet te gebruiken. Dit is daardoor niet voordeliger dan wel praktisch.


Gebruiksaanwijzing

Vóór het eerste gebruik de afvaltank en de spoelwatertank goed reinigen zodat resten van voorgaande producten zijn verwijderd. Doe ongeveer 2 liter water in de afvaltank van het mobiele toilet. Neem een tablet en doe deze in de afvaltank; deze zal zichzelf oplossen. Bij gebruik géén spoelvloeistof gebruiken. Let op dat zwaar medicijn gebruik invloed heeft op de werking van het Bio Tablet. De verpakking altijd hersluiten.