Zwarte Strepen Verwijderaar

is een zeer sterk reinigende shampoo die de zwarte strepen van vrijwel elk oppervlak verwijdert. Zwarte strepen verwijderaar is veilig voor kunststoffen, (glazen) ramen, let op met onbehandelde Non-Ferro oppervlakken.

 

Zwarte SV is niet bedoeld om frequent mee te wassen, hiervoor is de Clean gebruiksklare shampoo, deze is milder. Advies: Dit product is onbeperkt houdbaar mits vorstvrij bewaard. Niet gebruiken in geval van Lakverkrijting kijk bij veel gestelde vragen voor verdere uitleg.

 

Gebruiksaanwijzing

Voor het gebruik van Zwarte Streep Verwijderaar dient u het oppervlak eerst goed nat te spuiten. Spuit nu expliciet van onder naar boven de strepen in met de Zwarte SV. Bewerk het oppervlak met Scrubby, Borstel Etc.

Na bewerken direct afspoelen met ruim water. Werk in gedeelten die in 1 keer te doen zijn. Na gebruik van de Zwarte SV verdient het dringende aanbeveling om deze weer in de wax te zetten. Hiervoor kunt u de Spuitwax UV of Vloeibare Cleaner Wax gebruiken. Niet gebruiken in de volle zon en /of hoge temperaturen en in geval van lakverkrijting, kijk bij veel gestelde vragen voor verdere uitleg.