Eigen internet, overal!

Kom je op de camping of sta je ergens waar men zegt wifi te hebben, je logt in en...werkt het weer niet. Wat vervelend vooral omdat we steeds meer digitaal doen. Maar dat los je toch zo op. Neem je eigen mobiele router mee.

Lees meer »

We zijn er bijna van Max

Het zeer veel bekeken televisieprogramma van omroep Max. Geeft best een leuk beeld van wat je te wachten staat. Alleen reist men gemixt met caravans en campers. Uit persoonlijke ervaring vind ik dat toch een minder goede keuze. In de praktijk blijken deze "groepen" elkaar toch onderling beter te liggen. Daarom gekozen voor reizen met de NKC waar alleen campers met elkaar op pad gaan.

Lees meer »

Abneu en de camper

Abneu en de camper!? Bent u een reislustige CPAP gebruiker? Bekijk dan onze reis CPAP apparatuur tip!  Ideaal voor een ontspannen verblijf op de camping of in een hotel. Want tja als je gewoon stroom op de camping hebt of bij je standplaats dan is er geen probleem, maar wat doe je als er geen stroom is? Ofwel heeft u geen netstroom in de buurt op de locatie waar u wilt overnachten? Dan komt een CPAP batterij goed van pas, bijvoorbeeld de Pilot-24 Lite of Pilot-12 Lite van Medistrom.

Lees meer »